Varför kom jag hit?

Sommaren 2018 slogs Mockup ihop med Valentin&Byhr och bildade Valentin Experience.

Om oss

Vi hjälper varumärken att förtjäna sin plats i människors liv

Den som vill vara med i matchen om människors uppmärksamhet måste kunna göra skillnad, spela roll. Det gör man genom att förstå deras verklighet och värdet som ett varumärke kan tillföra. Vårt jobb som kommunikatörer är att veta vad folk bryr sig om och hur ett varumärke ska förhålla sig till det för att förtjäna en plats i deras liv. Det är så vi gör varje möte mellan varumärke och människa till en upplevelse.

Vårt erbjudande

Värdeskapande kommunikation som stärker kundupplevelsen

Customer Experience

Communication

Vi lyssnar. Nyfiket. Det är motorn i vår metod för att förstå ditt varumärkes värld, dina kunders resa, ert möte. Det är så vi kan dra rätt slutsatser, komma till rätt insikter och sedan skapa kommunikation som gör varje möte mellan varumärke och människa till en upplevelse.

Genom att lyssna på dig och dina kunder kan vi tillsammans kartlägga behov och utmaningar för att sedan identifiera värdeskapande kontaktytor där vi ska vara, där vi ska prata.

När vi har nått full förståelse för alla behov paketerar vi våra insikter och omvandlar dem till kommunikation som stimulerar och dramatiserar mötet mellan varumärke och kund. Oavsett om det sker fysiskt, på en digital plattform eller i en social mediepost. Vi gör vad som krävs för att ditt varumärke ska förtjäna sin plats i din målgrupps liv.

Vår erfarenhet

Vår portfolio av varumärken

Vem vi är

Spetsigt duktiga, men framför allt väldigt engagerade

Vi på Valentin Experience är ärliga, lyhörda, grupporienterade och tänker långsiktigt. Våra kärnvärden beskriver vilka vi är idag –  engagerade, nyfikna och värdeskapande.

Våra medarbetare

Våra vänner

1 200 byråer från 109 olika länder

Vi på Valentin Experience är självständiga och oberoende. Det innebär inte att vi är lämnade ensamma ute i den stora världen. Vi ingår i thenetworkone tillsammans med 1 200 andra byråer från 109 olika länder. Det kan vara värt att veta, när stora kampanjer ska rullas ut globalt.

thenetworkone.com