13 januari, 2020

Vi behöver bli fler

Under hösten 2019 vann vi ett antal viktiga pitcher som har gett oss nya kunder och spännande uppdrag. Dessutom har vi ett bra tryck på våra övriga befintliga kunder vilket gör att vi behöver anställa fler duktiga personer till byrån. Känner du att du passar in på någon av nedan befattningar, tveka inte att skicka in din ansökan.

Art Director

För dig är kundupplevelsen alltid i centrum. Du bemästrar alla typer av medier/kontaktytor och rör dig obehindrat mellan koncept och hantverk. Genom kreativitet, engagemang och hantverksskicklighet skapar du visuella och emotionella upplevelser som möter mottagarens förväntningar. Med text, bild och ord kan du presentera dina idéer och lösningar, för både kund och arbetsgrupp, så engagerat och övertygande att värdet du tillför blir magi.
Gå till annons

Utvecklare

Vill du göra något som inte gjorts innan? Det vill vi med. Som utvecklare hos oss jobbar du ihop med andra kreatörer för att förverkliga idéer och koncept som tar för sig och förtjänar sin plats i människors liv. Vi tror att du är lika nördig på detaljer som mångsidig, för hos oss är ingen dag den andra lik. Dina projekt kan sträcka sig mellan alltifrån webbsidor och säljverktyg till prototyper och interaktiva installationer.
Gå till annons

Final Art

Du är projektets ryggrad som får hela leveransen att sträcka på sig. Genom din hantverksskicklighet kan du utifrån enkla skisser utveckla visuella, interaktiva, rörliga och fysiska juveler. Ditt engagemang och noggrannhet i leveransen bidrar till att projektet alltid överträffas av din insats. Du är alltid nyfiken på nya sätt att utvecklas och kan på egen hand lära dig nya programvaror och tekniker för att fortsätta skapa värde för leveransen.
Gå till annons

UX-designer

Interaktionen mellan människa och maskin är ditt område. Du kan genom ditt engagemang i gränssnitten som binder samman människor, informationen som publiceras och visuella gestaltningar bistå med en extra förståelse för hur man skapar värdeskapande interaktivitet. För dig är alltid användaren i fokus och genom en nyfikenhet på användarresan bistår du arbetsgruppen med kompetens och lösningar som tex prototyper, wireframes, a-b testningar och fysiska installationer.
Gå till annons